• Húsvéti szünet

          • Ezúton értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a húsvéti szünet március 28-án csütörtökön kezdődik, és április 2-ig keddig tart. Legközelebbi tanítási nap a szünet után április 3-a szerda lesz.

            Mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk!

          • Újra jár az iskolabusz!

          • Értesítjük a bejáró tanulóinkat és szüleiket, hogy hétfőtől újra jár az iskolabusz. Egyben tudatjuk Önökkel, hogy hétfőn csak a reggeli utazás biztosított, mivel a busz Zámolyba viszi a tanulóink egy csoportját hétfőn, és csak a kora esti órákban fog visszajönni.

            Köszönjük a türelmet és a megértsét!

            Az iskola vezetése

          • Iskolabusz

          • Értesítjük a bejáró tanulókat és szüleiket, hogy még néhány napig nem fog közlekedni az iskolabusz. A várt időre nem érkezett meg hozzá az alkatrész, amit ki kell benne cserélni, ezért még a megértésüket és a türelmüket kérjük. A változásról időben értesítünk mindenkit. Az úszótanfolyamot nem érinti az iskolabusz javítása, rendben meg lesz tartva. 

            Az iskola vezetése

          • Fontos értesítés

          • Tisztelt Szülők!

            Ezúton értesítem Önöket, hogy műszaki javítás miatt a jövő hét folyamán nem tudunk iskolabuszt indítani.

            Bővebb tájékoztatást az osztályfőnökök adnak a bejáró tanulóknak és szüleiknek. Köszönjük a megértést!

            Győző Andrea, igazgató

          • ÜNNEPÉLYES TANÉVNYITÓ - MEGHÍVÓ

          • Az iskola vezetősége értesíti a tanulókat és szüleiket, hogy iskolánkban az ünnepélyes tanévnyitóra 2023. szeptember  4-én 9:00 órai kezdettel kerül sor  az iskola udvarán. Bejáró tanulóinknak  lehetősége lesz  az iskolabusszal érkezni, amely  biztosítja a hazautat is. Karváról 8.20 órai kezdettel indul, Bátorkeszin lesz 8.45 körül. 

            Szeretettel várunk mindenkit!

          • Meghívó

          • Ezúton kérjük a szülőket, akik részt szeretnének venni az előadáson, legkésőbb péntek reggelig jelezzék a 0917460817-es telefonszámon!

          • Becsületbeli nyilatkozat

          • Tisztelt Szülők, iskolánkat Támogatók!

            Többen kerestek meg bennünket az elmúlt napokban, hogy támogatni szeretnék iskolánkat az adójuk 2%-val. Előre is köszönjük. Ezúton értesítjük Önöket, hogy az ehhez kapcsolódó dokumentumokat az alábbi címsorok alatt illetve a csatolt dokumentumban érhetik el, Az ilyen jellegű támogatást kizárólag az iskola mellett működő szülői szövetségen keresztül tudják hozzánk eljuttatni. Nagylelkű adományaikat tisztelettel köszönjük!

            http://www.szmszsz.sk/Nyilatkozat%20.pdf%202022.pdf

            http://www.szmszsz.sk/Potvrdenie%20-%20Igazol%C3%A1s.pdf


          • Igazgatói szabad

          • Tisztelettel értesítjük iskolánk tanulóit és a szülőket, hogy 2022. november 18-án pénteken igazgatói szabad lesz. November 17-én csütörtökön államünnep miatt nem lesz tanítás. Tehát ezen a héten az utolsó tanítási nap 16-án szerdán lesz, legközelebb 21-én hétfőn jövünk iskolába. 

          • 2022/2023-as tanév kezdése

          • Tisztelettel értesítjük tanulóinkat és a szülőket, hogy az új tanév ünnepélyes tanévnyitójának iIdőpontja:

            2022. szeptember 5-e 9 óra.

            Tudnivalók: 

            Az ünnepélyes tanévnyitó helyszíne az iskola udvara, a tanulók és szülők ott gyülekezhetnek 8: 30-tól.

            Az ünnepélyes tanévnyitó befejeztével az osztályok bevonulnak a tantermeikbe, az első osztályosok törvényes képviselői részt vehetnek az első osztályfőnöki órán.

            A többi évfolyam tanulóinak szülei az iskola udvarán várhatják meg az első osztályfőnöki órák végét, amelyek legkésőbb 10:00 órakor véget érnek

            A tanulók iskolába lépésének feltétele a tünetmentességről szóló nyilatkozat kitöltése és leadása papír-, vagy elektronikus formában (az iskolánk EDUPAGE felületén). A papíralapú nyilatkozatot innen  letölthető: 

            https://www.minedu.sk/data/att/24230.pdf

            A tanévnyitó napján még nem üzemel az iskolai étkezde és az iskolai klub. Hétfőn az osztlyfőnökök összeírják, kik igénylik másnaptól az ebédet. 

            Az iskolabusz Karváról 8:10-kor indul, a megszokott útvonalon közlekedik, a tanévnyitó után haza is elvszi a tanulókat. 

          • Letölthető dokumentumok -igazolás a fertőzésmentességről és a negatív teszteredményről

          • Azok a szülők, akik nem tudják az edupage-oldalon visszaigazolni, hogy tesztelték otthon a gyermeküket, ennek a dokumnetumnak a kitöltésével tudják ezt igazolni. Itt küldjük az új nyomtatványt is a becsületbeli nyilatkozathoz, e nélkül nem fogjuk a tanulókat hétfőn beengedni az iskolába. Nem szükséges ezt sem kinyomtatni, úgy aláírni, ha az edupage rendszerben vissza tudják igazolni. Továbbá értesítjük azon szülőket, akinek a gyermeke átesett a covid-on az elmúlt héten, hogy a minisztériumi rendelet alapján a szülőnek konzultálnia kell a gyermeke orvosával, ő szabja meg, mikortól meddig tart a karantén a gyermek számára. Aki ezt nem intézte eddig, kérem, tegye meg! Ha hétfőre ezt még nem sikerült rendezni, akkor a gyermek nem jöhet még iskolába, amíg az orvos nem hagyja jóvá. Köszönjük a megértést! Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

            Az iskola vezetése

          • Félév, újranyitás

          • Tisztelt Szülők!

            Értesítjük Önöket, hogy tekintettel a magas számú megbetegedésre, a jelenléti oktatás csak hétfőtől, január 31-től folytatódik iskolánkban. Ekkor jöhetnek vissza a gyerekek az iskolába. Kivételt képeznek a 7. osztályosok, számukra a karantén még az nap érvényben lesz, ők majd kedden csatlakozhatnak. Továbbá nem jöhetnek iskolába azok a tanulók, akiknél a szülők a következő tünetek valamelyikét észlelik:

            37 Celzius-fok feletti testhőmérsékletet, köhögést, éjszakai izzadást, fáradtságot, torokfájást, fejfájást, légzési nehézséget, ízlelés vagy szaglás elvesztését, bél- és emésztési problémákat, bedugult orr érzetét.

            Javasoljuk a gyermekek otthoni 2-3 naponta történő tesztelését, amennyiben valamelyik tünetet produkálja. Az újabb adag tesztek szokás szerint átvehetők az iskolában (ma-holnap reggel 7és 8 óra közt, hétfőtől 7:30 és 16 óra közt).

            A gyermekeknek az iskolába lépéskor magukkal kell hozniuk a szülő által aláírt nyilatkozatot a tünetmentességről.

            Továbbá értesítjük a szülőket, hogy a gyermekük félévi jegyei hétfőtől megtekinthetők lesznek az edupage rendszerben.

            Köszönjük az együttműködést, jó egészséget kívánunk mindenkinek!

            Az iskola vezetése.

          • Fontos közlemény

          • Értesítjük a Tisztel Szülőket és tanulóinkat, hogy a fenntartóval való egyeztetés alapján 2022. január 24-től hétfőtől  zárva lesz az iskola, mivel csak egy osztály maradt, akiknek nem kéne karanténba menniük. Az 5. osztály számára hétfőn véget ér a karantén, a 6.8.és 9. osztály számára csütörtökön ér véget, az 1.2. 3. és 4. osztálynak a karantén 21-én pénteken kezdődött, 30-ig tart. Kérjük a szülőket, figyeljék gyermeküket, ha tüneteket produkál, lehetőség szerint teszteljenek. Akinek pozitív teszteredmény keletkezik, azt lehetőség szerint jelentsék be pcr- tesztelésre is! Kérünk minden szülőt, maradéktalanul értesítse gyermeke osztályfőnökét, amennyiben kiderül, hogy gyermeke pozitív lett. A bezárás ideje alatt is folytatódni fog a tanítás, a formáról  és a részletekről hétfőn reggel értesítünk mindenkit. A felső tagozat számára az eddig is használatos online-felületen lesznek megtartva az órák órarend szerint. Köszönjük a megértést és együttműködést! Jó egészséget kívánunk mindenkinek! Az iskola vezetése

          • Tesztigénylés

          • Tisztelt Szülők! Értesítjük Önöket, hogy mától átvehető az iskolában az 5. csomag teszt, amely úgy, mint az előzőek 5 darabot tartalmaz. Ezúton kérjök Önöket, töltsék ki és hétfőre juttassák vissza azt a kérdőívet a teszteléssel kapcsolatban, amit gyermekük ma visz haza az iskolából! Köszönjük az egyttműködést! Jó egészséget Mindenkinek!

          • Rendkívüli, fontos!

          • Ezúton kérem a Tisztelt Szülők együttműködését. A Komáromi Járási Közegészségügyi Hivatal felszólítására hétfőn, december 6-án reggel 9 óráig le kell jelentenünk a hiányzóink számát  és a hiányzás okát a hivatalnak. Ezért kérek minden szülőt, akinek gyermeke valamilyen okból (covid, karantén, egyéb betegség, szülő nem engedi) nem jön iskolába, jelezze azt a gyermek osztályfőnökének legkésőbb holnap reggel 7:30 és 7:45 között. Azon tanulóink, akik holnap először jönnek iskolába az után, hogy 3, vagy annál több napot hiányoztak, csak a szülő álétalk aláírt becsületbeli nyilatkozat leadásával léphetnek be az iskolába. Köszönöm a megértést! Győző Andrea igazgató

          • Húsvéti szünet

            2024.03.26.

            Ezúton értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a húsvéti szünet március 28-án csütörtökön kezdődik, és április 2-ig keddig tart. Legközelebbi tanítási nap a szünet után április 3-a szerda lesz.

            Mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk!

          • Újra jár az iskolabusz!

            2024.03.22.

            Értesítjük a bejáró tanulóinkat és szüleiket, hogy hétfőtől újra jár az iskolabusz. Egyben tudatjuk Önökkel, hogy hétfőn csak a reggeli utazás biztosított, mivel a busz Zámolyba viszi a tanulóink egy csoportját hétfőn, és csak a kora esti órákban fog visszajönni.

            Köszönjük a türelmet és a megértsét!

            Az iskola vezetése

          • Iskolabusz

            2024.03.17.

            Értesítjük a bejáró tanulókat és szüleiket, hogy még néhány napig nem fog közlekedni az iskolabusz. A várt időre nem érkezett meg hozzá az alkatrész, amit ki kell benne cserélni, ezért még a megértésüket és a türelmüket kérjük. A változásról időben értesítünk mindenkit. Az úszótanfolyamot nem érinti az iskolabusz javítása, rendben meg lesz tartva. 

            Az iskola vezetése

          • Fontos értesítés

            2024.03.08.

            Tisztelt Szülők!

            Ezúton értesítem Önöket, hogy műszaki javítás miatt a jövő hét folyamán nem tudunk iskolabuszt indítani.

            Bővebb tájékoztatást az osztályfőnökök adnak a bejáró tanulóknak és szüleiknek. Köszönjük a megértést!

            Győző Andrea, igazgató

          • ÜNNEPÉLYES TANÉVNYITÓ - MEGHÍVÓ

            2023.08.30.

            Az iskola vezetősége értesíti a tanulókat és szüleiket, hogy iskolánkban az ünnepélyes tanévnyitóra 2023. szeptember  4-én 9:00 órai kezdettel kerül sor  az iskola udvarán. Bejáró tanulóinknak  lehetősége lesz  az iskolabusszal érkezni, amely  biztosítja a hazautat is. Karváról 8.20 órai kezdettel indul, Bátorkeszin lesz 8.45 körül. 

            Szeretettel várunk mindenkit!

          • Meghívó

            2023.03.22.

            Ezúton kérjük a szülőket, akik részt szeretnének venni az előadáson, legkésőbb péntek reggelig jelezzék a 0917460817-es telefonszámon!

          • Becsületbeli nyilatkozat

            2023.02.16.

            Tisztelt Szülők, iskolánkat Támogatók!

            Többen kerestek meg bennünket az elmúlt napokban, hogy támogatni szeretnék iskolánkat az adójuk 2%-val. Előre is köszönjük. Ezúton értesítjük Önöket, hogy az ehhez kapcsolódó dokumentumokat az alábbi címsorok alatt illetve a csatolt dokumentumban érhetik el, Az ilyen jellegű támogatást kizárólag az iskola mellett működő szülői szövetségen keresztül tudják hozzánk eljuttatni. Nagylelkű adományaikat tisztelettel köszönjük!

            http://www.szmszsz.sk/Nyilatkozat%20.pdf%202022.pdf

            http://www.szmszsz.sk/Potvrdenie%20-%20Igazol%C3%A1s.pdf


          • Igazgatói szabad

            2022.11.15.

            Tisztelettel értesítjük iskolánk tanulóit és a szülőket, hogy 2022. november 18-án pénteken igazgatói szabad lesz. November 17-én csütörtökön államünnep miatt nem lesz tanítás. Tehát ezen a héten az utolsó tanítási nap 16-án szerdán lesz, legközelebb 21-én hétfőn jövünk iskolába. 

          • 2022/2023-as tanév kezdése

            2022.09.01.

            Tisztelettel értesítjük tanulóinkat és a szülőket, hogy az új tanév ünnepélyes tanévnyitójának iIdőpontja:

            2022. szeptember 5-e 9 óra.

            Tudnivalók: 

            Az ünnepélyes tanévnyitó helyszíne az iskola udvara, a tanulók és szülők ott gyülekezhetnek 8: 30-tól.

            Az ünnepélyes tanévnyitó befejeztével az osztályok bevonulnak a tantermeikbe, az első osztályosok törvényes képviselői részt vehetnek az első osztályfőnöki órán.

            A többi évfolyam tanulóinak szülei az iskola udvarán várhatják meg az első osztályfőnöki órák végét, amelyek legkésőbb 10:00 órakor véget érnek

            A tanulók iskolába lépésének feltétele a tünetmentességről szóló nyilatkozat kitöltése és leadása papír-, vagy elektronikus formában (az iskolánk EDUPAGE felületén). A papíralapú nyilatkozatot innen  letölthető: 

            https://www.minedu.sk/data/att/24230.pdf

            A tanévnyitó napján még nem üzemel az iskolai étkezde és az iskolai klub. Hétfőn az osztlyfőnökök összeírják, kik igénylik másnaptól az ebédet. 

            Az iskolabusz Karváról 8:10-kor indul, a megszokott útvonalon közlekedik, a tanévnyitó után haza is elvszi a tanulókat. 

          • Letölthető dokumentumok -igazolás a fertőzésmentességről és a negatív teszteredményről

            2022.01.28.

            Azok a szülők, akik nem tudják az edupage-oldalon visszaigazolni, hogy tesztelték otthon a gyermeküket, ennek a dokumnetumnak a kitöltésével tudják ezt igazolni. Itt küldjük az új nyomtatványt is a becsületbeli nyilatkozathoz, e nélkül nem fogjuk a tanulókat hétfőn beengedni az iskolába. Nem szükséges ezt sem kinyomtatni, úgy aláírni, ha az edupage rendszerben vissza tudják igazolni. Továbbá értesítjük azon szülőket, akinek a gyermeke átesett a covid-on az elmúlt héten, hogy a minisztériumi rendelet alapján a szülőnek konzultálnia kell a gyermeke orvosával, ő szabja meg, mikortól meddig tart a karantén a gyermek számára. Aki ezt nem intézte eddig, kérem, tegye meg! Ha hétfőre ezt még nem sikerült rendezni, akkor a gyermek nem jöhet még iskolába, amíg az orvos nem hagyja jóvá. Köszönjük a megértést! Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

            Az iskola vezetése

          • Félév, újranyitás

            2022.01.27.

            Tisztelt Szülők!

            Értesítjük Önöket, hogy tekintettel a magas számú megbetegedésre, a jelenléti oktatás csak hétfőtől, január 31-től folytatódik iskolánkban. Ekkor jöhetnek vissza a gyerekek az iskolába. Kivételt képeznek a 7. osztályosok, számukra a karantén még az nap érvényben lesz, ők majd kedden csatlakozhatnak. Továbbá nem jöhetnek iskolába azok a tanulók, akiknél a szülők a következő tünetek valamelyikét észlelik:

            37 Celzius-fok feletti testhőmérsékletet, köhögést, éjszakai izzadást, fáradtságot, torokfájást, fejfájást, légzési nehézséget, ízlelés vagy szaglás elvesztését, bél- és emésztési problémákat, bedugult orr érzetét.

            Javasoljuk a gyermekek otthoni 2-3 naponta történő tesztelését, amennyiben valamelyik tünetet produkálja. Az újabb adag tesztek szokás szerint átvehetők az iskolában (ma-holnap reggel 7és 8 óra közt, hétfőtől 7:30 és 16 óra közt).

            A gyermekeknek az iskolába lépéskor magukkal kell hozniuk a szülő által aláírt nyilatkozatot a tünetmentességről.

            Továbbá értesítjük a szülőket, hogy a gyermekük félévi jegyei hétfőtől megtekinthetők lesznek az edupage rendszerben.

            Köszönjük az együttműködést, jó egészséget kívánunk mindenkinek!

            Az iskola vezetése.

          • Fontos közlemény

            2022.01.22.

            Értesítjük a Tisztel Szülőket és tanulóinkat, hogy a fenntartóval való egyeztetés alapján 2022. január 24-től hétfőtől  zárva lesz az iskola, mivel csak egy osztály maradt, akiknek nem kéne karanténba menniük. Az 5. osztály számára hétfőn véget ér a karantén, a 6.8.és 9. osztály számára csütörtökön ér véget, az 1.2. 3. és 4. osztálynak a karantén 21-én pénteken kezdődött, 30-ig tart. Kérjük a szülőket, figyeljék gyermeküket, ha tüneteket produkál, lehetőség szerint teszteljenek. Akinek pozitív teszteredmény keletkezik, azt lehetőség szerint jelentsék be pcr- tesztelésre is! Kérünk minden szülőt, maradéktalanul értesítse gyermeke osztályfőnökét, amennyiben kiderül, hogy gyermeke pozitív lett. A bezárás ideje alatt is folytatódni fog a tanítás, a formáról  és a részletekről hétfőn reggel értesítünk mindenkit. A felső tagozat számára az eddig is használatos online-felületen lesznek megtartva az órák órarend szerint. Köszönjük a megértést és együttműködést! Jó egészséget kívánunk mindenkinek! Az iskola vezetése

          • Tesztigénylés

            2022.01.14.

            Tisztelt Szülők! Értesítjük Önöket, hogy mától átvehető az iskolában az 5. csomag teszt, amely úgy, mint az előzőek 5 darabot tartalmaz. Ezúton kérjök Önöket, töltsék ki és hétfőre juttassák vissza azt a kérdőívet a teszteléssel kapcsolatban, amit gyermekük ma visz haza az iskolából! Köszönjük az egyttműködést! Jó egészséget Mindenkinek!

          • Rendkívüli, fontos!

            2021.12.05.

            Ezúton kérem a Tisztelt Szülők együttműködését. A Komáromi Járási Közegészségügyi Hivatal felszólítására hétfőn, december 6-án reggel 9 óráig le kell jelentenünk a hiányzóink számát  és a hiányzás okát a hivatalnak. Ezért kérek minden szülőt, akinek gyermeke valamilyen okból (covid, karantén, egyéb betegség, szülő nem engedi) nem jön iskolába, jelezze azt a gyermek osztályfőnökének legkésőbb holnap reggel 7:30 és 7:45 között. Azon tanulóink, akik holnap először jönnek iskolába az után, hogy 3, vagy annál több napot hiányoztak, csak a szülő álétalk aláírt becsületbeli nyilatkozat leadásával léphetnek be az iskolába. Köszönöm a megértést! Győző Andrea igazgató